Artisan, Woak, Bang & Olufsen – nové značky v naší nabídce

V DOMARKpraha vítáme rovnou tři nové značky. Spolupráce s každou z nich nám dělá obrovskou radost, protože jejich sortiment skvělým způsobem rozšiřuje naši dosavadní nabídku. Přináší svěží nadčasové kousky, které se mohou stát pomyslnou třešničkou na dortu vašich interérů a pomoci dokreslit atmosféru o kousek blíž dokonalosti.

O jaké značky se jedná?

Woak – švýcarská značka s bosenskými kořeny a nomádskou duší symbolizuje sílu nově nezávislé země, touhu otevřít se novému, chuť absorbovat znalosti z celého světa a poté je kombinovat s dědictvím řemeslné truhlařiny. Unikátní kousky nábytku vás svým specifickým stylem oživí interiér a budou otevírat rozhovory dlouhé roky. Prohlédněte si více.

Artisan – pod značkou Artisan se v Bosně ručně vyrábí vysoce kvalitní nábytek z masivního dřeva. Její zakladatelé do produktů přenesli veškerou svou lásku ke dřevu a 50leté zkušenosti s jeho zpracováním. Prohlédněte si více.

Bang & Olufsen – není vidět, přesto má na celkový dojem z interiérů velký vliv. O čem mluvíme? O kvalitním ozvučení. Proto u nás s radostí vítáme novou řadu produktů – systém ozvučení Bang & Olufsen. Promyšlené do posledního detailu, nezaměnitelný vzhled a hlavně perfektní kvalita zvuku. Přesně takové jsou reproduktory dánského výrobce.